Mediteran
Cipar je treći otok po veličini u Sredozemlju.Nazivaju ga još i otokom ljubavi, ljepote i mitova.Mit o boginji ljepote Afroditi, pratit će vas na svakom koraku; prekrasni vrtovi sa mirisima agruma i jasmina, badema, maslina i borovnica, prekrasne pješčane plaže i prijazni domaćini.
Grčka 2018 - First minute, Španjolska 2018 - First minute, Cipar 2018 - First minute, Malta 2018 - First minute, Tunis - First minute, Egipat, Turska,Maroko...Mediteranska putovanja po first minute cijena. Izaberite kvalitetne hotele po posebnim first minute cijenama, često nižim od last minute cijena.

Mediteran možete posjetiti i u zimskim ili proljetnim putovanjima jer mediteranska putovanja uključuju destinacije u kojima je i u travnju 25*. Odmor, zabava, mnoštvo kulturnih sadržaja i zanimljivosti ostaviti će vas bez daha! Samo pogled na Kefrenovu, Mikreinovu i Keopsovu piramidu u Egiptu ili posjet tržnici u Kairu impresionirat će vas više godina. Sve ono što ste mislili da je za vas nedostižno sada je vrlo dobro povezano tjednim letovima iz Hrvatske po pristupačnim cijenama uz savjete naših prodavača, to je vaš odmor iz snova!
Bravo putovanja d.o.o.    |    Zrinjevac 14, 10000 Zagreb    |    telefon + 385 1 4855 054    |    telefaks + 385 1 4855 053