bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
Slovenija, Maribor i Pohorje - 1 dan
Šifra aranžmana346740
Datum polaska 26.9.2021
Datum povratka26.9.2021
Boravak 1 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
UslugaSamo prijevoz
Cijenaod 170,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
346740Zagreb26.9.202126.9.20211 dana170,00

Opis programa

Putovanje Slovenija, Maribor i Pohorje autobusom - 1 dan

ZAGREB-ROGLA-PUT MEĐU KROŠNJAMA-MARIBOR-ZAGREB
Polazak autobusa u 7:00 sati s dogovorenog mjesta. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju do Rogle, poznatog slovenskog skijališta. Put među krošnjama smješten je na vrhu Rogle, u srcu pohorske šume na nadmorskoj visini od 1517 m. Zahvaljujući poznatom njemačkom arhitektu Josefu Strogeru i suradnji češke akademije Zažitkova nastala je ova posebna i atraktivna šetnica dužine 1043 m. Doživite jedinstvenu prirodu, upoznajte stable lokalnih šuma i postanite dio šumskog života. Nakon šetnje i uživanja u prirodi nastavljamo put prema Mariboru, europskom gradu kulture 2012. Slijedi obilazak najstarijeg djela grada Lent, Slomškov trg s predivnom katedralom , Glavni trg s Gradskom viječnicom, Dvorski trg, Mariborski dvorac…U Mariboru se također nalazi najstarija vinova loza na svijetu upisana I u Guinnessovu knjigu rekorda. Slobodno vrijeme iskoristite za shopping, kavu spogledom na Dravu i grad, ili pak vožnju gradom u kočiji. Slijedi vožnja kroz Sloveniju i povratak u Zagreb u večernjim satima.

***Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni  pratitelja putovanja.

Cijene po osobi u HRK:

datum polaska
26.09.
First Minute cijena 170
Redovna cijena 190

First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni.

Cijena aranžmana uključuje:
- Prijevoz turističkim autobusom
- Turističkog pratitelja tijekom putovanja
- razglede prema programu
- jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Doplata:
- Ulaznica za Pot med krošnjami: 8,00 € / osoba (odrasle osobe); 7,00 € (djeca 3 – 14 godina, osobe starije od 65 godina/ informativna cijena)

Informacije: Za državljane RH viza za Sloveniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa. S obzirom na stalne izmjene vezano za epidemiološke mjere i u Hrvatskoj i u inozemstvu, zadržavamo pravo otkaza aranžmana ukoliko će epidemiološka situacija to zahtijevati ili promjene programa na koje putnici ne moraju pristati ukoliko ne žele!

Minimalni broj: 35