bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
Hotel Beach Albatros Garden 4*
Šifra aranžmana112273
Datum polaska 4.12.2021
Datum povratka11.12.2021
Boravak 8 dana
Grad polaskaLjubljana
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaAll inclusive
Cijenaod 3.745,00 kn
Opis programa

Hotel Beach Albatros Garden 4*LOKACIJA: Hotel se nalazi nasuprot hotela Beach Albatros Resort, 500 m od plaže (mini bus je besplatan i ide često). Udaljen je 7 km od aerodroma, 15 km od centra Hurgade.

SOBE: Hotel ima 243 sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, mini bar, TV, tuš WC, balkon ili terasu i sef (uz doplatu).

HRANA I PIĆE: Glavni restoran, talijanski, kineski i orijentalni restoran.Lobby bar, Coffee bar, Habana bar, La Plage bar (Beach Albatros Resort).

HOTELSKA PONUDA: Hotel ima 4 bazena od kojih su 2 za odrasle, jedan za djecu i jedan s vodenim slapovima; 3 restorana (glavni, talijanski i kineski ), i 3 bara, internet (uz doplatu), banku, medicinsku uslugu, klub za djecu (od 4-12 godina).

SPORTSKA PONUDA: 2 teniska terena, odbojkaški, stolni tenis, mini golf, boćanje i gimnastika, vodeni sportovi, škola ronjenja i iznajmljivanje bicikala. Dostupna je dnevna i večernja animacija.

PONUDA ZA DJECU: Dječji mini klub (04-12 godina), dječji bazen, dječji Aqua Park, dječje igralište.

ALL INCLUSIVE UKLJUČUJE:
Doručak 07:00 – 10:00
Kasni doručak 10:00 – 11:00
Ručak 12:30 – 14:30
Snack
Habana Pool Bar 12:30 – 16:00
Dolphin Bar (Aqua Vista) 12:30 – 16:00
La Plage Bar (Beach Albatros Resort) 12:30 – 14:30
Večera 18:30 – 21:30
Kasna večera 22:30–00:00
Kava & čaj
Coffe Bar 10:00 – 22:00
Habana Pool Bar 10:00 – 18:00

Cijena aranžmana uključuje:
- SMJEŠTAJ: u odabranim objektima prema ponudi i ODABRANE TURISTIČKE USLUGE PREMA PROGRAMU
- ZRAČNI PRIJEVOZ: charter let (Ljubljana - Hurgada)
- TRANSFERE NA ODREDIŠTU: zrakoplovna luka-hotel-zrakoplovna luka
- SNACK U ZRAKOPLOVU
- ASISTENCIJU NAŠIH PREDSTAVNIKA u zrakoplovnoj luci Ljubljana te na odredištu

Obavezna doplata po osobi za zrakoplovne pristojbe i vizu: 790,00 kn

Cijena aranžmana ne uključuje:
- Putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od rizika otkaza putovanja
- Obroke drugačije od navedenih
- Prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama
- Napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme na plažama kao ni druge usluge koje nisu izrijekom navedene u katalogu

NAPOMENA:
putovnice moraju biti važeće više od 6 mjeseci po ulasku u Egipat.

FAKULTATIVNI IZLETI

ADRENALINSKA SAFARI PUSTOLOVINA (Quad safari)
Ovaj izlet namjenjen je ljubiteljima adrenalinskih doživljaja. Istražite pustinju quad vozilima! Uživat ćete u više od dva sata adrenalinske vožnje i otkrivanja pustinjskih dina i planina u okolici Hurgade. Za vrijeme odmora uživat ćete u šiši. Nakon ove nezaboravne avanture vaš odmor će vam još dugo ostati u sjećanju.
Cijena izleta uključuje: čaša mineralne vode, šiša. Predstavnika na engleskom jeziku.
Trajanje izleta: oko 3 sata.
Informativna cijena: 35€

SAFARI S JEEPOVIMA ( Jednodnevni izlet s ručkom )
Kada krenete na hrabru adrenalinsku vožnju po pustinji doživjet ćete i između ostalog, pustinjski fenomen „fatamorganu“. Šetnja do jednog od obližnjih vrhova planina odakle se otvara prekrasna panorama daleke i beskrajne pješčane dine. Slijedi posjet stanovnicima pustinje, Beduinima, koji će predstaviti svoj život, običaje i dom usred pustinje, te će vam poslužiti ukusan čaj. Slijedi predah uz ukusan ručak. Da bi doživljaj bio veći, sa dina možete promatrati čaroban zalazak sunca ili jahati na devama.
Cijena izleta uključuje: ručak, mineralnu vodu i čaj. Pratnja vodiča tokom cijelog izleta.
Trajanje izleta: oko 6 sati.
Informativna cijena: 30€

IZLET NA KORALJNI OTOK GIFTUN (ronjenje na disalicu)
Doživite čudesan dan na izletu s brodom do koraljnog otoka Giftun, s lijepim plažama odličnim za uživanje na vrućem suncu i otkrivanju podvodnog svijeta Crvenog mora. Ronjenje (na disalicu) je idealan izbor za upoznavanje koralja koji krase dno kristalno tirkizno čistog Crvenog mora i egzotičnih vrsta ribica, koje će plivati među vama. Slijedi plovidba do otoka Giftun. Nakon toga očekuje vas ručak, pa plovidba do nove zone koraljnog mora za uživanje u ronjenju. U popodnevnim satima slijedi povratak u Hurgadu. Ovaj izlet garantira predivan dan pun uživanja u raju.
Cijena izleta uključuje: transfere, prijevoz brodom, potpunu opremu za ronjenje sa disalicom, te ručak , mineralna voda , čaj i kava (ostala pića su uz nadoplatu).
Trajanje izleta: oko 8 sati.
Informativna cijena: 30€

SAFARI I BEDUINSKI SHOW U OAZI
Veličanstveno putovanje neobičnim krajolikom prema pustinji i Beduinskom selu sa mogučnošću fotografiranja pustinjskog krajolika i živopisnih planina. Iskusite vožnju jeepovima po istočnom dijelu pustinje i misteriozni život Beduina. Dok ćete pijuckati ukusan biljni čaj, Beduini će Vam predstaviti njihovu tradiciju i život. Očekuje Vas i jahanje na devama ili divlja vožnja po dinama. Slijedi nezaboravna plesna večer s trbušnim plesačicama i predstave fakira. Beduinska večer uz šišu biti će pravi dodatak doživljaju njihove tradicije. Biti će to iskustvo za pamćenje za svakoga tko želi nesvakidašnji i drugačiji odmor.
OPIS IZLETA: Izlet traje otprilike sedam sati, od čega 4 sata provedete u oazi. U prijepodnevnim satima od hotela se kreće jeepovima prema pustinji . Vodič je prisutan za vrijeme cijelog izleta. U večernjim satima povratak u hotel.
Cijena izleta uključuje: ručak i večera, bezalkoholna pića, šiša, beduinski show.
Informativna cijena: 50€

KAIRO ( Piramide i Sfinga - Nacionalni muzej Egipta )
Krenite putem antičkog Egipta i upoznajte dio povijesti te velike civilizacije koja je u povijesti svijeta ostavila velik trag. Odmor u Egiptu ne bi bio potpun bez posjeta glavnom gradu Kairu, i posjete jednom od sedam svjetskih čuda, piramida i sfinge u Gizi. Slijedi istraživanje Nacionalnog muzeja koji je ujedno i najveći afrički muzej te prava riznica povijesti. U njemu se nalazi na tisuće izložaka iz grobnica, statua, dragocjenosti faraona Tutankamona, dvorana mumija i još puno toga. Nakon toga posjetit ćete trgoviniu s papyrusom i ručati u restoranu s pogledom na piramide. Slijedi posjet piramidama i sfingi. Keopsova piramida, koja slovi za najveću piramidu na svijetu visoka je 146 m i dijelo je više od 100 000 ljudi. Sfinga, koja predstavlja čuvara piramida u Gizi i vječni je misterij, također će vas očarati. Kasna večera u hotelu.
Cijena izleta uključuje: putni paket za doručak, ručak u restoranu (piće uz nadoplatu), pića u autobusu ( mineralna voda, sok ), ulaznice za posjet . Pratnja vodiča tokom izleta.
Napomena: polazak iz hotela je oko 1 ujutro te se putuje 7 sati do Kaira. Povratak je u kasnim večernjim satima.
Informativna cijena: 75€

LUXOR ( jednodnevni izlet s ručkom )
( Karnakov hram-Dolina kraljeva-hram kraljice Hatšepsut – trgovine)
Luxor je jedan od najvažnijih gradova Egipta, koji je u prošlosti bio prijestolnica države. Nakon četiri sata vožnje prvo ćete vidjeti Memnonove kolose, pa slijedi razgledavanje Doline kraljeva. Posjet tvornici Alabastera. Zatim slijedi razgled hrama kraljice Hatšepsut. Prelazimo brodićem ( felucca ) na zapadnu obalu Nila - rijeke života gdje imamo pauzu za ručak (piće uz nadoplatu). Krećemo u posjet jednom od najvećih hramova u Egiptu , Karnakovom hramu. Zadnja stanica je trgovina Papyrusa kako biste vidjeli izradu istih. Povratak u hotel. Večera.
Cijena izleta uključuje: putni paket za doručak, ručak u restoranu (piće uz nadoplatu), pića u autobusu (mineralna voda, sok ), ulaznice za posjet . Pratnja vodiča tokom izleta.
Napomena: polazak iz hotela je u ranojutarnjim satima, a povratak u kasnim večernjim.
Informativna cijena: 70€

SHARM EL NAGA
Južno od Hurghade nalazi se zaljev netaknute prirode Sharm El Naga koji je odlično mjesto za one koji uživaju u ronjenju (na disalicu). Opustite se na plaži u blizini koje se nalazi koraljni greben i na kojoj možete uživati u odbojci na pijesku ili jahanju. Igralište je posebno dizajnirano kako bi bilo sigurno za djecu.
Cijena izleta uključuje: transfere, potpunu opremu za ronjenje sa disalicom, te ručak (pića su uz nadoplatu).
Informativna cijena: 35€

SINDBAD AQUA PARK
Vožnja prema Aqua parku smještenom u turističkom dijelu Hurgade. Cjelodnevni provod na više od 6 vodenih tobogana i više od 4 bazena. Aqua park poštuje visoke međunarodne zdravstvene i sigurnosne standarde, te odiše obiteljskom atmosferom.
Cijena izleta uključuje: transport autobusom, ulaznice za Aqua park, doručak, ručak, sladoled, grickalice, osvježavajuća pića na čaše, lokalna alkoholna pića.

SINDBADOVIM TRAGOVIMA (Sindbad quest)
Uživati ćete u vožnji Crvenim morem brzim motornim čamcem koji vam omogućuje posjet i razgled tri očaravajuće lokacije koraljnog grebena u jednom izletu na kojem ćete upoznati divote podvodnog svijeta Crvenog mora.

SINDBADOVA PODMORNICA (Sindbad submarine)
Krećemo iz luke, od hotela Sinbad u centru Hurgade.Prva postaja biti će razgled akvarija – muzeja. Plovit ćemo brodom na ukrcaj u podmornicu.Veličanstvene koraljne grebene moći ćete razgledati u podmornici, na 20 metara dubine. Kapacitet je 44 putnika sa 2 člana posade. U sklopu izleta tim ronioca za vas izvodi predstavu sa ribama. Otkrit ćete zapanjujuć podvodni svijet i istražiti predivne koraljne grebene koji su bogati tropskom florom i faunom. Povratak prema plaži hotela Sinbad, od tamo povratak u hotel.
Cijena izleta uključuje: piće dobrodošlice.
Informativna cijena: 60€

IZLET BRODOM QUEEN ISIS (Trimaran queen Isis)
Brod „Queen Isis“ najveći je brod sa staklenim dnom u Crvenom moru. Istražit ćete očaravajući podvodni svijet koraljnih grebena i različite vrste riba. Ovaj izlet posebno je pogodan za one koji podvodni svijet ne mogu istražiti ronjenjem.
Cijena izleta uključuje: jedno bezalkoholno piće
Informativna cijena: 40€

RONJENJE ZA POČETNIKE
Idealna prilika za sve koji se žele okušati u ronjenju. Instruktori ronjenja pružit će vam sve neophodne informacije koje su vam potrebne kako bi mogli sigurno uživati u istraživanju podvodnog svijeta koraljnih grebena. A nakon ronjenja očekuje vas ručak (pića nisu uključena u cijenu).
Informativna cijena: 50€

LUXOR – ASWAN ( dvodnevni izlet sa noćenjem)
1. Dan: Polazak prema Luxoru u ranojutarnjim satima. Posjet Karnakovom hramu i trgovini papyrusa. Nakon toga slijedi ručak u restoranu. Nakon ručka prelazimo brodićem (felucca) na zapadnu obalu Nila - rijeke života. Slijedi obilazak Doline kraljeva, trgovine Alabastera, posjet hrama kraljice Hačepsut i Memnonovih kolosa. Nakon razgledavanja krećemo prema hotelu u Luxoru ( 4*). Smještaj, večera i noćenje.
2. Dan: u ranojutarnjim satima krećemo premo Aswanu. Tamo Vas čeka cjelodnevni posjet i razgledavanje slijedećih atrakcija: svjetski poznate visoke brane - High Dam, hram Phila, nedovršenog obeliska i parfumerije. Slijedi ručak i povratak za Hurghadu. Kasna večera u hotelu.
Cijena izleta uključuje: 1.dan: doručak, ručak, večeru, 2.dan: doručak, ručak, i večeru u vlastitom hotelu. Od pića: mineralna voda, sok ( u autobusu ). Vodič.
Cijena izleta ne uključuje: piće u restoranu za vrijeme ručka
Informativna cijena: 145€

ALF LEILA WE LEILA SHOW
Nezaboravna večer u kojoj ćete obići Muzej antičke egipatske baštine i kroz audio vizualnu predstavu doživjeti sfingu, Luxor, Abu Simbel i hram Phila. Osim toga, vidjet ćete i arapsku predstavu sa konjima uz zabavni ples, folklorne pjesme, trbušni ples i Tanura show.
Cijena uključuje: transport u oba smjera, ulaznice, audio vizualni show, ulaz u muzej. Pratnja predstavnika.
Informativna cijena: 25€

HURGADA – tura po gradu
Razgledavanje Hurgade kreće iz „donjeg“ grada ( Sheraton ulice) do posjeta Akvarijumu. Zatim slijedi razgled najstarije džamije u Hurghadi (izvana ) i trgovine papyrusa. Na kraju opuštanje uz šišu u coffee shopu i posjet parfumeriji.
Cijena uključuje: jedno osvježavajuće piće u coffee shop-u + šiša
Cijena ne uključuje: obroke i ulaznicu za Akvarijum
Informativna cijena: oko 10€

HRAMOVI ABYDOS i DANDARA
Posjet hramovima krećeu ranojutarnjim satima. Prvo obilazimo jedinstven hram Abydos posvećen Osirisu, gospodaru Netherworld-a. Slijedi ručak u restoranu. Nakon ručka krećemo u posjet hramu u Dandari, prekrasni hram božice ljubavi, radosti i ljepote - Hathor. Taj dobro očuvani hram, ima masivne kamene krovove, podzemne prolaze i rijetki veličanstveni reljef kraljice Kleopatre i njezinog sina Julija Cezara. Povratak u Hurgadu, kasna večera u hotelu.
Cijena izleta uključuje: doručak ( putni paket), ručak u restoranu, mineralna voda i sok u autobusu za vrijeme puta, ulaznice. Pratnja predstavnika tokom cijelog izleta.
Cijena izleta ne uključuje: pića u restoranu za vrijeme ručka.
Informativna cijena: 70€

KAIRO – ALEXANDRIA ( dvodnevni izlet sa noćenjem)
1. dan: u Kairo stižemo u jutarnjim satima. Slijedi obilazak piramida u Gizi i posjet parfumeriji Nakon toga odmor za ručak na cruiseru na Nilu . Slijedi razgled starog dijela Kaira i Khan El Khalily-a, jednog od najzanimljivijih bazara, ne samo u Egiptu, već i na cijelom Bliskom Istoku. Smještaj u hotelu sa 4*. Večera i noćenje.
2. dan: krećemo prema Alexandriji u ranojutarnjim satima. Prvi posjet je razgledavanje katakombi i čuvene Abu El-Abbas džamije. Slijedi ručak u restoranu. Nakon ručka posjećujemo tvrđavu Qaitbay i knjižnicu u Alexandriji. Na posljetku obilazimo Al Montazah Park & Beach smješten u području pod nazivom Al Montazah na istoku Alexandrije, popularno nazvanim „Raj Egipta“. Povratak u Hurgadu. Kasna večera u hotelu.
Cijena izleta uključuje: 1.dan: doručak ( putni paket), ručak na 5*cruiseru –Nilu , večera u hotelu u Alexandriji. 2 dan: doručak ( putni paket), ručak u restoranu. Predstavnik tokom izleta.
Cijena izleta ne uključuje: piće u restoranima
Informativna cijena: 130€

ALEXANDRIA (sa noćenjem )
Dolazak u Kairo u večernjim satima. Smještaj u hotelu 4*. Slobodno vrijeme. Noćenje. Slijedeći dan u ranojutarnjim satima krećemo prema Alexandriji i u obilazak katakombi. Nakon toga slijedi razgledavanje džamije Abu El Abass i tvrđave Qaitbay. Slijedi ručak u restoranu s pogledom na more. Nakon ručka se kreće prema knjižnici u Alexandriji. Slijedi razgledavanje Al Montazah Park Beach-a na istoku Alexandrije, popularno nazvanim „Raj Egipta“. Slobodno vrijeme u trajanju 2 sata za kupanje .Povratak prema Hurghadi.
Cijena izleta uključuje: polupansionski smještaj u hotelu sa 4* u Kairu. Doručak u hotelu, ručak u restoranu sa 5* u Alexandriji, mineralna voda, sok. Vodič tokom izleta
Cijena izleta ne uključuje: piće u restoranima
Informativna cijena: 100€

Najtočnije opise, kao i cijene fakultativnih izleta gost dobiva na destinaciji.
Na informativnom sastanku s predstavnikom biti će predstavljene točne cijene pojedinačnih izleta