bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Mediteran
Sunce, more i pijesak, udobni hoteli sa zanimljivom gradnjom, vodeni sportovi, kupovina te zabava. To su Sharm El Sheikh, najomiljenije odmaralište u Egiptu i jedno od najboljih ronilačkih središta u svjetskim razmjerima i Hurghada, jedno od najpoznatijih ljetovališta u Egiptu.To su turistička područja za uživanja u suncu, moru i čudesnim, beskonačno dugim, mekanim pješčanim plažama. Vjetar, koji tu stalno puše, blaži vrućinu blještavog diska, koji svakodnevno raskošno svima dijeli svoje zrake.
Zabavite se, opustite i upoznajte neobičnu mješavinu Orijenta i Sredozemlja na Malti i Gozu, otočkoj državici zanimljive i burne povijesti, iznenađujućih krajolika i bogate turističke ponude! U brojnim restoranima bit će dovoljno prilika za kušanje malteških specijaliteta.
Tenerife, najveći otok kanarskog arhipelaga s poznatim trokutnim oblikom i najvišim vrhom Španjolske, vulkanskim stožcem Pico del Teide.Na obali, turistička naselja nude odmor u modernim hotelima visoke kategorije, zabavu i opuštanje u hotelskim barovima, restoranima i na plaži te noćne provode u diskotekama.Ovaj kanarski biser će Vam ponuditi paletu raznolikosti u kojoj ćete sigurno pronaći nešto za sebe.