bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
 

facebook
Frankfurt - Auto Show - 3 dana
Šifra aranžmana02776
Datum polaska 13.9.2019
Datum povratka15.9.2019
Boravak 3 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 1.390,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
02776Zagreb13.9.201915.9.20193 dana1390,00

Opis programa

Putovanje u Frankfurt - Auto Show autobusom - 3 dana

1. dan: ZAGREB - NÜRNBERGA - FRANKFURT
Polazak autobusa u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku s kraćim zaustavljanjima radi odmora do NÜRNBERGA. Po dolasku slijedi razgled grada: GRADSKA TVRĐAVA - KATEDRALA SV. LOVRENZA - FONTANA «LIJEPI BUNAR». Kraći odmor te nastavak vožnje u smjeru Frankfurta. Smještaj u hotel u okolici Frankfurta. Noćenje.

2. dan: FRANKFURT
Doručak. Odlazak na Međunarodnu izložbu automobila IAA, koja spada u najznačajniji svjetski sajam mobilnosti, transporta i logistike. Sajam je najveći sajam automobila u svijetu i otvoren je i za profesionalce i za privatne posjetitelje. Proizvođači redovito koriste izložbu kako bi javnosti po prvi put predstavili nova vozila i proizvode, kao i studije i koncepte. IAA je međunarodna platforma za sve koji razvijaju, proizvode ili koriste osobna vozila. Na IAA-i će se istaknuti brojne svjetske premijere koje ističu inovativnu snagu i održivost automobilske industrije. Usredotočenost na učinkovita vozila odgovara sve većoj potražnji kupaca za kvalitetom, sigurnošću, udobnošću i dizajnom. Druge važne teme IAA automobila su električna mobilnost i povezani automobili. Sajam je popraćen raznim predavanjima, prezentacijama i raspravama o temama istraživanja i razvoja u automobilskoj industriji. Polazak za hotel. Noćenje

3. dan: FRANKFURT - MÜNCHEN - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela te polazak u smjeru Münchena. Po dolasku slijedi razgled bavarske  metropole: Karlsplatz, Karlstor, katedrala Frauenkirche, Marienplatz, Nova i Stara vijećnica, crkva sv. Petra, pivnica Hofbrauhaus, Zgrada opere, Maximillianstrasse, Odeonsplatz, Feldhernnhalle, Hofgarten. Slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak za Zagreb, gdje se dolazi u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi u HRK:

datum polaska
13.09.
First Minute cijena 1.390
Redovna cijena 1.490

First Minute cijena vrijedi do popunjenja mjesta po FM cijeni

Doplata za 1/1 sobu: 680 kn

Doplata za ulaznicu za sajam: 120 kn

Popust: dijete do 12 godina 10 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, uslugu voditelja putovanja, razgledi prema programu, troškove organizacije i prodaje aranžmana, jamčevno osiguranje.

Cijena ne uključuje: ulaznicu za sajam, dodatne troškove, putno osiguranje (preporučujemo), putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike koji se posjećuju.