bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
Advent u Salzburgu - 1 dan
PrijevozAutobus
UslugaSamo prijevoz
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
002553Zagreb6.12.20146.12.20141 dana290,00

Opis programa

Advent u Salzburgu autobusom - 1 dan

Garantirani polazak

1. dan  ZAGREB – SALZBURG - ZAGREB
Polazak autobusa u 04:30 sata sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju  uz kraća usputna zaustavljanja. Po dolasku u Salzburg šetnja gradom: KATEDRALA – NADBISKUPSKA REZIDENCIJA – BAROKNA FONTANA – TORANJ „GLOCKENSPIEL“ – CRKVA SV. PETRA – FRANJEVAČKA CRKVA – MOZARTOVA RODNA KUĆA. Odlazak do GRADSKE VIJEĆNICE i božićnog sajma CHRISTKINDLMARKTA. Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u mnogobrojnim adventskim štandovima.  Odlazak iz Salzburga s dogovorenog mjesta u 18:00 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb u noćnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 290 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta   

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
• prijevoz visokoturističkim autobusom  prema programu putovanja
• turističkog pratitelja tijekom puta
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:
• Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
• Informativna cijena ulaznica:
- Mozartova rodna kuća u Salzburgu, po osobi 10 eur
- Utvrda Hohensalzburg 11,30 EUR (uključuje uspinjaču i ulaznice u muzeje na utvrdi)
• Putno osiguranje

Salzburg (bavarski: Såizburg je grad u Austriji i središte istoimene pokrajne. Četvrti je po veličini grad u Austriji, a nalazi se na granici s Njemačkom. U okolici Salzburga nalaze se rudnici soli, koji su se eksploatirali do 1989., kada su zatvoreni. Oni su danas jedna od turističkih atrakcija. Hrvatski (i slovenski) naziv za taj grad je Solnograd jer njemačka riječ "salz" znači "sol". Ime grada u doslovnom prijevodu znači "dvorac ili tvrđava od soli".
Stari grad Salzburg (Altstadt), u svijetu poznat po svojoj baroknoj arhitekturi, smatra se jednim od najbolje očuvanih gradova sjeverno od Alpa. Od 1996. stari dio Salzburga upisan je na UNESCOv popis mjesta svjetske baštine u Europi. Salzburg su zbog arhitekture u prošlosti često nazivali i njemačkim Rimom. Današnji izgled grada datira iz 16., 17. i 18. stoljeća kad je započeta transformacija iz srednjovjekovnog u barokni grad. Salzburg je ujedno i rodni grad W. A. Mozarta i grad u kojemu je proveo svoje rano djetinjstvo.

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je  83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.280.703. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj.Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska  manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
• gotovina, netbanking internet bankarstvo, opće uplatnice
• kreditne kartice:
- jednokratno: American Express, Diners, Maestro, Visa, Mastercard
- obročno: American 2-6 rata beskamatno, Diners 2-12 rata beskamatno, Mastercard i Maestro Zagrebačke banke do 12 rata beskamatno

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793.
Polica jamčevine br. 1500-172168705 uplaćena kod Allianz osiguranja.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr
Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.