bravo putovanja krstarenja tunis putovanje turistička agencija
Pariz - 4 dana
Šifra aranžmana00212
Datum polaska 8.10.2014
Datum povratka11.10.2014
Boravak 4 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 2.690,00 kn
Termini
Šifra
Grad polaska
Datum polaska
Datum povratka
Boravak
Cijena
00212Zagreb8.10.201411.10.20144 dana2690,00

Opis programa

Putovanje u Pariz avionom - 4 dana

GARANTIRANI POLAZAK

1.dan ZAGREB-PARIZ
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 11 sati. Prijava na let Air France za Pariz. Odlazak aviona u 12.40 sati, dolazak u parišku zračnu luku Charles de Gaulle u 14.55 sati. Panoramski razgled Pariza autobusom: trg Bastille-četvrt Marais-veliki bulevari-Opera-slavni trgovi Vendome i Concorde-Champs Elysees, najslavnija ulica svijeta-Slavoluk pobjede-Sorbonne-Panteon-Latinska četvrt-Luksemburški park-Invalidi-Trocadero. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan PARIZ
Doručak. Nastavak razgleda grada javnim prijevozom i pješice:odlazak na Montmartre,posjet bazilici Sacre Couer i trgu slikara Place Tertre gdje možete naručiti izradu portreta, kupiti tipične pariške suvenire ili uživati u umjetničkom ozračju. Odlazak do muzeja Louvre. Nakon razgleda staklene piramide, slavoluka Carousel i vrtova Tuleries,vrijeme za samostalni obilazak jednog od najvećih svjetskih muzeja.Razgled nastavljamo odlaskom do  četvrti Montparnasse. Posjet najvišoj zgradi Pariza,tornju Montparnasse visokom 210 metara. Na vrhu je panoramska terasa s najljepšim pogledom na grad,suvenirnica i izložba o pariškoj povijesti. Odlazak do obale Seine i fakultativna jednosatna  panoramska vožnja brodom ispod  Eiffelovog tornja, najpoznatijih pariških mostova i spomenika koja će upotpuniti Vaš dojam o Parizu, gradu svjetlosti. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan PARIZ
Doručak. Odlazak  javnim prijevozom do otoka Ile de la Cite, srca Pariza. Posjet katedrali Notre Dame,šetnja do tržnice cvijeća i palače La Conciergerie. Odlazak  do romantičnih uličica Latinske četvrti i bulevara Saint Michel i  slobodno vrijeme za kavu ili kupovinu suvenira. Razgled nastavljamo odlaskom do velikih bulevara i slavnih robnih kuća Lafayette i Printemps. Slobodno vrijeme za posjet muzeju Orsay, šetnju po Champs Elysees ili za dodatne posjete pariškim muzejima i parkovima. Navečer moguć fakultativni odlazak na cabaret predstavu. Noćenje.

4.dan PARIZ-ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela i transfer do zračne luke.Prijava na let Air France za Zagreb.Odlazak zrakoplova u 9.50 sati. Dolazak u zračnu luku Zagreb u 11.55 sati.

Cijena po osobi u HRK

datum polaska
08.10.
First Minute cijena ----
Redovna cijena ----
Last Minute cijena 2.690
Zrakoplovne pristojbe 1.090

Rok za prijavu: 7 dana prije puta   

Minimalan broj putnika: 20

Cijena uključuje:
• prijevoz zrakoplovom redovne linije Zagreb-Pariz-Zagreb
• smještaj u B&B Hotel PARIS Porte des Lilas u Parizu na osnovi 3 noćenja s doručkom
• pratitelja putovanja
• transfer od zračne luke u Parizu do hotela i natrag
• panoramski razgled grada autobusom
• razglede javnim prijevozom i pješice prema programu putovanja
• pripremu,organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
• obaveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe 1.090 kn po osobi (cijena podložna promjenama)
• doplatu za jednokrevetnu sobu 1.190 kn
• karte javnog prijevoza u Parizu, karnet od 10 karata 13,70 EUR
• vožnju brodom po Seini 12 EUR (uplata na licu mjesta)
• ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike (cijene mogu biti podložne promjeni):muzej Louvre 12 EUR, muzej Orsay 9 EUR, toranj Montparnasse 13,50 EUR. Mladi do 25 god.državljani EU imaju besplatan ulaz za muzeje Louvre i Orsay uz predočenje putovnice ili osobne iskaznice.
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće,dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• ulaznicu za cabaret npr.Moulin Rouge ili Lido ca.120 EUR po osobi (rezervacija na upit)
• putno zdravstveno osiguranje

Trokrevetne sobe:
rezervacija dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem za djecu do 11 godina moguća je na upit po redovnoj cijeni.

NAPOMENE:
iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator putovanja zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1.5%. Redoslijed razgleda može biti promijenjen ovisno o prometnoj situaciji, državnim praznicima i radnom vremenu muzeja i znamenitosti.Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Air France i može biti podložno promjeni. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Francuska je država u zapadnoj Europi  s 65 700 000 stanovnika i površinom od 674.000 kvadratnih kilometara , s nekoliko prekomorskih teritorija i otoka. Prekomorski posjedi uključuju Francusku Gvajanu u Južnoj Americi, te otoke poput Martinika, Réuniona i Nove Kaledonije u Atlantskom, Indijskom i Tihom oceanu.Francuska je jedna od zemalja osnivačica Europske Unije, i njena teritorijem najveća članica.Jedna je od najrazvijenijih, najbogatijih i najprepoznatljivijih država svijeta, a s 82 milijuna turista godišnje i najposjećenija..

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
Za  državljane RH viza za Francusku nije potrebna,ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Mogućnosti plaćanja:
• gotovina, netbanking internet bankarstvo, opće uplatnice
• kreditne kartice:
- jednokratno: American Express, Diners, Maestro, Visa, Mastercard
- obročno: American 2-6 rata beskamatno, Diners 2-12 rata beskamatno, Mastercard i Maestro Zagrebačke banke do 12 rata beskamatno

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja.
Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 48 sati prije putovanja završno pismo.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40.
Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793.
Polica jamčevine  br. 1500-172168705 uplaćena kod Allianz osiguranja.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr
Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa.